Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μια άλλη επιλόγη στους δασκάλους που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο. Στο θεματολόγιο του ιστολογίου περιλαμβάνονται δραστηριότητες, σχέδια μαθήματος, φύλλα εργασίας, κριτήρια αξιολόγησης και πολλά άλλα που αφορούν και τις πέντε περιοχές των αθλητικών δραστηριοτήτων στις οποίες στοχεύει το μαθήμα της Φυσικής Αγωγής.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ , ΣΤΙΒΟΣ , ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Μέσα από την ετοιμασία και εφαρμογή αυτού του υλικού θέλησα να δώσω ένα πιο ζωντάνο και διασκεδαστικό χρώμα στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και να το κάνω ακομή πιο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου.
Παρακαλώ όπως έχω τα δικά σας σχόλια αλλά και τις δικές σας ιδεές ώστε να ενισχυθεί τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά αυτή η προσπάθεια. Για δημοσίευση στο ιστολόγιο δικού σας εκπαιδευτικού υλικού οποιασδήποτε μορφής παρακαλώ στείλτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση savvidg@cytanet.com.cy

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

ΚΑΡΤΕΛΕΣ - ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΡΑΒΔΟΥΣ)ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16) ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ:
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΡΑΒΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ...............
ΤΣΟΠΑΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ
ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΟΙΚΟΚΥΡΑ
ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ
ΓΚΟΛΦΙΣΤΑΣ
ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ
ΜΑΕΣΤΡΟΣ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Κ.Α
ΣΤΕΙΛΕ 2 ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (savvidg@cytanet.com.cy) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΡΤΕΛΕΣ

Σημείωση: Η κάθε ανάρτηση στο ιστολόγιο θα αναφέρει το όνομα του αποστολέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου