Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μια άλλη επιλόγη στους δασκάλους που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο. Στο θεματολόγιο του ιστολογίου περιλαμβάνονται δραστηριότητες, σχέδια μαθήματος, φύλλα εργασίας, κριτήρια αξιολόγησης και πολλά άλλα που αφορούν και τις πέντε περιοχές των αθλητικών δραστηριοτήτων στις οποίες στοχεύει το μαθήμα της Φυσικής Αγωγής.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ , ΣΤΙΒΟΣ , ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Μέσα από την ετοιμασία και εφαρμογή αυτού του υλικού θέλησα να δώσω ένα πιο ζωντάνο και διασκεδαστικό χρώμα στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και να το κάνω ακομή πιο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου.
Παρακαλώ όπως έχω τα δικά σας σχόλια αλλά και τις δικές σας ιδεές ώστε να ενισχυθεί τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά αυτή η προσπάθεια. Για δημοσίευση στο ιστολόγιο δικού σας εκπαιδευτικού υλικού οποιασδήποτε μορφής παρακαλώ στείλτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση savvidg@cytanet.com.cy

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ - ΙΔΕΕΣ

Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί αποτελεί ένα μέρος από την επίδειξη ενός γυμναστηρίου (ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ) στην Ελλάδα. Το εντόπισα ψάχνοντας τυχαία στο διαδίκτυο και σας το παραθέτω για να το αξιοποιήσετε στο μάθημα σας.
 
Στο τέλος της ανάρτησης παραθέτω κάποιες δικές μου ιδέες για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί το υλικό αυτό στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
 
Περιμένουμε και τις δικές σας εισηγήσεις.
 
 
ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Έρχεται Σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου