Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μια άλλη επιλόγη στους δασκάλους που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο. Στο θεματολόγιο του ιστολογίου περιλαμβάνονται δραστηριότητες, σχέδια μαθήματος, φύλλα εργασίας, κριτήρια αξιολόγησης και πολλά άλλα που αφορούν και τις πέντε περιοχές των αθλητικών δραστηριοτήτων στις οποίες στοχεύει το μαθήμα της Φυσικής Αγωγής.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ , ΣΤΙΒΟΣ , ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Μέσα από την ετοιμασία και εφαρμογή αυτού του υλικού θέλησα να δώσω ένα πιο ζωντάνο και διασκεδαστικό χρώμα στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και να το κάνω ακομή πιο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου.
Παρακαλώ όπως έχω τα δικά σας σχόλια αλλά και τις δικές σας ιδεές ώστε να ενισχυθεί τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά αυτή η προσπάθεια. Για δημοσίευση στο ιστολόγιο δικού σας εκπαιδευτικού υλικού οποιασδήποτε μορφής παρακαλώ στείλτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση savvidg@cytanet.com.cy

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

KIDS ATHLETICS - ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

KIDS ATHLETICS
ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Το πρόγραμμα  Kids Athletics προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρές ηλικίες του δημοτικού σχολείου να γνωρίσουν από κοντά τα διάφορα αγωνίσματα του στίβου αλλά και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.
Διοργανώστε και στο δικό σας σχολείο μια ημερίδα βασισμένη στο πρόγραμμα Kids Athletics.

 
http://www.segas.gr/files/IAAF_Kids_Athletics_-Greek.pdf?lbisphpreq=1
http://www.segas.gr/files/IAAF_Kids_Athletics_-Greek.pdf?lbisphpreq=1      
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου